OPERA2DAY

donderdag 2 mei 2019

Festival Classique 2019: Coco Comfortfood in het Kurhaus

Festival Classique 2019: Coco Comfortfood in het Kurhaus

Voor de derde keer in drie jaar tijd werkt OPERA2DAY mee aan Festival Classique. Na bijzondere locaties als de kantine visafslag (Schubert in Scheveningen) en het Scheveningse strand (Carmina Burana) is het nu de beurt aan het Kurhaus met Coco Comfortfood: een muzikale voorstelling, welkomstdrankje en driegangen-diner in één!

De brigade van Restaurant Waves at the Kurhaus staat garant voor heerlijke, ‘troostrijke’ gerechten. Tussen de gangen door verrast het Coco Collectief, dat bestaat uit vijf zangeressen en een pianist, met muziek van onder andere Schubert, Brahms, Piazzolla en Bizet. Een bijzondere muzikale én culinaire belevenis tegen de achtergrond van de historische grandeur van het prachtige Kurhaus.

Lees hier meer.

Coco Comfortfood is een samenwerking van OPERA2DAY, Festival Classique en het Coco Collectief

donderdag 2 mei 2019

L'Orfeo: samenwerking met de Nederlandse Reisopera

L'Orfeo: samenwerking met de Nederlandse Reisopera

OPERA2DAY slaat in seizoen 2019-2020 de handen ineen met de Nederlandse Reisopera en Studio Drift voor de productie van L’Orfeo van Claudio Monteverdi. Hernán Schvartzman, muzikaal leider van OPERA2DAY, dirigeert de voorstelling en stelde samen met Mike Fentross het orkest van La Sfera Armoniosa samen. De musici spelen op originele instrumenten.

De voorstelling is in januari en februari 10 maal te zien in schouwburgen door heel Nederland.

Lees hier meer over de voorstelling.
Bekijk hier de speellijst.

  • '

    'In Den Haag voltrekt zich een waar mirakel'

    '
  • Theaterkrant