OPERA2DAY

donderdag 31 januari 2019

Steun OPERA2DAY en beleef een onvergetelijke avond backstage

Steun OPERA2DAY en beleef een onvergetelijke avond backstage

Coulisse – arrangement: €800 voor een geheel verzorgde avond voor twee personen, inclusief ontvangst bij de artiesteningang, rondleiding en maaltijd achter de schermen en exclusieve zitplaats op het zijtoneel met persoonlijke begeleiding van onze technisch producent. Met het arrangement steunt u ons gezelschap en helpt u ons om historisch geïnformeerde opera’s te blijven maken voor een publiek van nu.

woensdag 19 december 2018

DVD Hamlet nu verkrijgbaar op DVD en als online streaming

DVD Hamlet nu verkrijgbaar op DVD en als online streaming

In 2018 presenteerden OPERA2DAY en het New European Ensemble Hamlet, een ‘grand opéra’ van Ambroise Thomas en een psychologische thriller zonder weerga. De Franse componist baseerde zijn meesterwerk op Shakespeare’s beroemde toneelstuk en schreef met Hamlet een van de geliefdste opera’s van zijn tijd. In een nieuwe, compacte versie lieten we opera en film samensmelten, om diep te kunnen doordringen in de gedachtewereld van de hoofdpersoon.

Met dank aan 125 donateurs via Voordekunst konden we een hoogwaardige videoregistratie mogelijk maken, die nu verkrijgbaar is op DVD voor €29,95 of als online streaming voor €25,00..

  • '

    'In Den Haag voltrekt zich een waar mirakel'

    '
  • Theaterkrant