OPERA2DAY

maandag 23 januari 2023

Don Quichot bestormt de theaters: tournee start deze week in Tilburg

Don Quichot bestormt de theaters: tournee start deze week in Tilburg

Op zondag 22 januari ging De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha in première in een volle zaal in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Onze gloednieuwe opera naar de beroemde roman van Cervantes, met nieuw gecomponeerde muziek én middeleeuwse muziek, begint nu aan een tournee door het hele land: van Groningen tot Breda en van Amsterdam tot Nijmegen. Een avontuurlijke voorstelling van de makers die eerder de ‘nieuwe barokopera’ Vivaldi–Dangerous Liaisons tot een succes maakten. De kaartverkoop is in volle gang. 

dinsdag 1 november 2022

Mozarts Zauberflöte - the next generation

Mozarts Zauberflöte - the next generation

Na het succes van de grootschalige succesvoorstelling Amadeus (2019) brengen regisseur Theu Boermans en zijn vaste team nu de opvolger: Mozarts Zauberflöte – the next generation, een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. Het belooft opnieuw een sprankelende, theatrale en muzikale ervaring te worden, uitgevoerd met live koor en orkest. Zoals in de eerste voorstellingen in Mozarts tijd bestaat de cast uit een mix van acteurs en zangers.

  • '

    OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger