OPERA2DAY

woensdag 16 mei 2018

Vivaldi - Dangerous Liaisons: kaartverkoop gestart

Vivaldi - Dangerous Liaisons: kaartverkoop gestart

OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging presenteren in 2019 een spiksplinternieuwe barokopera, met muziek van Antonio Vivaldi. De vurige en virtuoze operamuziek van de Venetiaanse componist is bezig aan een ware 'comeback'. In deze voorstelling komen Vivaldi's meest opwindende aria's samen op een nieuw libretto. Er wordt een al even opwindend verhaal mee verteld, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses. Lees hier meer.

De voorstelling is tussen januari en maart 2019 te zien in schouwburgen door het hele land. De kaartverkoop is in een deel van de theaters al gestart. Klik hier voor de speellijst.

woensdag 18 april 2018

Carmina Burana uitverkocht

Carmina Burana uitverkocht

Op 7, 8 en 9 juni is op het Noorderstrand een unieke uitvoering van het meesterwerk van Carl Orff, de Carmina Burana, te zien. Ruim 300 zangers en zangeressen, 10 talentvolle dansers van De Dutch Junior Dance Division, drie prachtige solisten, het energieke pianoduo Scholtes & Janssens en de opzwepende slagwerkgroep Percossa bundelen hiervoor hun krachten, in deze coproductie van Festival Classique met Kwekers in de kunst en OPERA2DAY. 

De voorstelling is inmiddels uitverkocht. Festival Classique onderzoekt of er meer plekken beschikbaar kunnen komen.

Lees hier meer over deze productie.

  • '

    'In Den Haag voltrekt zich een waar mirakel'

    '
  • Theaterkrant