OPERA2DAY

donderdag 2 mei 2019

Festival Classique 2019: Coco Comfortfood in het Kurhaus

Festival Classique 2019: Coco Comfortfood in het Kurhaus

Voor de derde keer in drie jaar tijd werkt OPERA2DAY mee aan Festival Classique. Na bijzondere locaties als de kantine visafslag (Schubert in Scheveningen) en het Scheveningse strand (Carmina Burana) is het nu de beurt aan het Kurhaus met Coco Comfortfood: een muzikale voorstelling, welkomstdrankje en driegangen-diner in één!

De brigade van Restaurant Waves at the Kurhaus staat garant voor heerlijke, ‘troostrijke’ gerechten. Tussen de gangen door verrast het Coco Collectief, dat bestaat uit vijf zangeressen en een pianist, met muziek van onder andere Schubert, Brahms, Piazzolla en Bizet. Een bijzondere muzikale én culinaire belevenis tegen de achtergrond van de historische grandeur van het prachtige Kurhaus.

Lees hier meer.

Coco Comfortfood is een samenwerking van OPERA2DAY, Festival Classique en het Coco Collectief

dinsdag 9 april 2019

Crowdfunding DVD Vivaldi – Dangerous Liaisons geslaagd

Crowdfunding DVD Vivaldi – Dangerous Liaisons geslaagd

Ruim 150 donateurs reageerden op onze “contactadvertentie” Gezocht: DVD Vivaldi zoekt donateurs (m/v)voor mogelijk maken DVD. Samen doneerden zij zelfs 114% van het doelbedrag! Door alle gulle donaties konden we bij de laatste twee voorstellingen van Vivaldi – Dangerous Liaisons opnames maken en deze opnamen nu gaan monteren en uitbrengen op DVD en hoge kwaliteit streaming.

  • '

    'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger