OPERA2DAY

donderdag 30 januari 2020

Opera Melancholica in de pers: "nieuw succesnummer"

Opera Melancholica in de pers: "nieuw succesnummer"

"OPERA2DAY voegt met deze productie een nieuw succesnummer toe aan een inmiddels imposante lijst." Deze uitsmijter van Opera Magazine laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 29 januari ging de nieuwe productie Opera Melancholica in première in een uitverkochte Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Nu druppelen de reacties van pers en publiek langzaam binnen. En deze delen we natuurlijk graag met jullie. 

woensdag 22 januari 2020

Welke muziek drukt melancholie het beste uit?

Welke muziek drukt melancholie het beste uit?

Vanaf 29 januari 2020 staat Opera Melancholica in de theaters door heel Nederland en België. In deze voorstellling staat de melancholie centraal. Dat is een bijna ongrijpbaar sentiment, dat zich wellicht het beste laat vangen in muziek. Bijvoorbeeld de muziek van Philip Glass die we in de voorstelling gebruiken. Maar ook waren we benieuwd naar welke muziek voor jou melancholie het beste weet te vangen. We vragen het bezoekers rondom de voorstelling en de muziek die zij noemen verzamelen we in een spotify playlist. Deze omvat inmiddels meer dan honderd werken, met muziek uit 400 jaar, van Monteverdi tot de Beatles, van Mahler tot Hazes.

 

 

 

 

 

  • '

    'OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert'

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger