SOCIÉTÉ DES CLAQUEURS

UW STEUN IS VAN GROOT BELANG!

Het gezelschap OPERA2DAY bestaat uit een groep enthousiaste makers die zich met ziel en zaligheid inzetten om de voorstellingen mogelijk te maken. Intensieve processen zijn het vaak, maar met veel inzet en bezieling creëren wij steeds nieuwe, ontroerende opera-avonturen. We willen mensen enthousiast maken voor het genre dat zoveel mensen iets te bieden heeft. Maar opera maken is een duur en complex proces. Wij hebben daarom uw hulp hard nodig om nog meer opera’s mogelijk te maken. Steun ons op een van de volgende manieren:

1. WORD VRIEND EN DAARMEE EEN VAN ONZE ‘CLAQUEURS’

In de hoogtijdagen van de Franse opera, die ook in Den Haag glorieerde, was de beleving in de zaal ook een waar spektakel. De meest fanatieke fans in de zaal, de claqueurs, konden de voorstelling maken of breken. Ze klapten, huilden en lachten of riepen ‘bravo’ en ‘bis’. Soms werden ze hier zelfs voor betaald. Met een stevige knipoog verwijst OPERA2DAY in onze vriendenvereniging ‘Société des Claqueurs’ naar deze traditie. Lees er hier meer over. 

U kunt ons ondersteunen door u aan te sluiten bij de ‘Société des claqueurs’ van OPERA2DAY:
- met een zelf te bepalen bedrag: meer info of meteen aanmelden
- als Claqueur (€ 100,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Rieur et Pleureur (€ 250,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Chef de Claque (€ 500,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Commissaire des Claqueurs (€1000,- per jaar): meer info of meteen aanmelden

 

2. WORD BEDRIJFSPARTNER

Wilt u OPERA2DAY steunen met uw bedrijf of onderneming en ervoor zorgen dat wij operavoorstellingen kunnen blijven presenteren aan een breed publiek?
Onze bedrijfspartners krijgen de mogelijkheid tot het organiseren van relatie-evenementen rondom onze voorstellingen. Zij ontvangen vrijkaarten en uitnodigingen voor speciale partneractiviteiten. Wij stellen u als onze partner bovendien graag voor aan ons publiek door uw naam te vermelden in ons drukwerk en op onze website. Lees hier verder of neem contact op met onze relatiemanager, Annemiek Arfman, via relaties@opera2day.nl of 06-42181877.

  • '

    'OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert'

    '
  • Theaterkrant