OPERA2DAY

UW STEUN IS VAN GROOT BELANG!

Al ruim 15 jaar maakt OPERA2DAY eigenzinnige producties om opera te delen met een breed publiek. Zonder de hulp van particuliere gevers zouden we deze opera’s niet kunnen maken. Onze voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door fondsen, bedrijven en de Société des Claqueurs, de vrienden van OPERA2DAY. Samen financierden zij bijvoorbeeld in 2019 zo'n 20% van de succesvolle 'nieuwe barokopera' Vivaldi – Dangerous Liaisons, waarmee ze voor ons onmisbaar zijn. Help mee onze voorstellingen mogelijk te maken en word vriend, bedrijfspartner of eenmalige donateur van OPERA2DAY.

1. WORD VRIEND EN DAARMEE EEN VAN ONZE ‘CLAQUEURS’

In de hoogtijdagen van de Franse opera, die ook in Den Haag glorieerde, was ook de beleving in de zaal een waar spektakel. De meest fanatieke fans, de claqueurs, konden de voorstelling maken of breken. Ze klapten, huilden en lachten of riepen ‘bravo’ en ‘bis’. Soms werden ze hier zelfs voor betaald. Met een stevige knipoog verwijst OPERA2DAY in onze vriendenvereniging ‘Société des Claqueurs’ naar deze traditie. Lees er hier meer over. 

U kunt ons ondersteunen door u aan te sluiten bij de ‘Société des claqueurs’ van OPERA2DAY:
- met een zelf te bepalen bedrag: meer info of meteen aanmelden
- als Claqueur (€ 100,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Rieur et Pleureur (€ 250,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Chef de Claque (€ 500,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Commissaire des Claqueurs (€1000,- per jaar): meer info of meteen aanmelden

 

2. WORD BEDRIJFSPARTNER

Wilt u OPERA2DAY steunen met uw bedrijf of onderneming en ervoor zorgen dat wij operavoorstellingen kunnen blijven presenteren aan een breed publiek?
Onze bedrijfspartners krijgen de mogelijkheid tot het organiseren van relatie-evenementen rondom onze voorstellingen. Zij ontvangen vrijkaarten en uitnodigingen voor speciale partneractiviteiten. Wij stellen u als onze partner bovendien graag voor aan ons publiek door uw naam te vermelden in ons drukwerk en op onze website. Lees hier verder of neem contact op via relaties@opera2day.nl.

  • '

    OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger