SOCIÉTÉ DES CLAQUEURS

UW STEUN IS VOOR ONS VAN GROOT BELANG!

Het gezelschap OPERA2DAY bestaat uit een groep enthousiaste makers die zich met ziel en zaligheid inzetten om de voorstellingen mogelijk te maken. Intensieve processen zijn het vaak, maar met veel inzet en bezieling creëren wij steeds nieuwe, ontroerende opera-avonturen. We willen mensen enthousiast maken voor het genre dat zoveel mensen iets te bieden heeft. Maar opera maken is een duur en complex proces. Wij hebben daarom uw hulp hard nodig om nog meer opera’s mogelijk te maken. 

Steun ons op een van de volgende manieren:

1. WORD VRIEND EN DAARMEE EEN VAN ONZE ‘CLAQUEURS’

In de hoogtijdagen van de Franse opera, die ook in Den Haag glorieerde, was de beleving in de zaal ook een waar spektakel. De meest fanatieke fans in de zaal, de claqueurs, konden de voorstelling maken of breken. Ze klapten, huilden en lachten of riepen ‘bravo’ en ‘bis’. Soms werden ze hier zelfs voor betaald. Met een stevige knipoog verwijst OPERA2DAY in onze vriendenvereniging ‘Société des Claqueurs’ naar deze traditie. Lees er hier meer over. 

U kunt zich aansluiten bij de ‘Société des claqueurs’ van OPERA2DAY door ons te ondersteunen:
- met een zelf te bepalen bedrag: meer info of meteen aanmelden
- als Claqueur (€ 100,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Rieur et Pleureur (€ 250,- per jaar): meer info of meteen aanmelden
- als Chef de Claque (€ 500, - per jaar): meer info of meteen aanmelden
 

2. WORD ZAKELIJKE PARTNER

Door zakelijke partner te worden van OPERA2DAY biedt u jong talent, zowel vocaal, muzikaal als theatraal een kans zich te ontplooien. U bouwt mee aan het vernieuwen en levendig houden van een eeuwenoude traditie van zang en muziek die nog steeds ontroert. Daar krijgt u natuurlijk ook veel moois voor terug, zoals ontvangsten, workshops, participatieprojecten. En er is nog veel meer mogelijk. Lees hier verder. 

  • '

    'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'

    '
  • Theaterkrant