OPERA2DAY

WORD ZAKELIJKE PARTNER

Met enthousiasme, ondernemingszin en vernieuwende ideeën weet OPERA2DAY met zijn operaproducties een groot publiek te bereiken. Het is onze ambitie om de harten van dat publiek te raken en zo mensen te winnen voor het genre opera.

Wij doen dit door samen te werken met fondsen, een enthousiast publiek, partners en bedrijven. Door zakelijke partner te worden van ons gezelschap biedt u jong talent, zowel vocaal, muzikaal als theatraal een kans zich te ontplooien. U bouwt mee aan het vernieuwen en levendig houden van een eeuwenoude traditie van zang en muziek die nog steeds ontroert.

Wij spreken graag verder met bedrijven die mogelijkheden zien voor samenwerkingen. Bedrijven die ons enthousiasme, ambitie en ondernemingszin delen. En die denken in nieuwe mogelijkheden. Wij zien in ieder geval veel creatieve manieren hiervoor. Naast ontvangsten bij de voorstellingen kunnen wij bijvoorbeeld workshops en participatieprojecten op maat aanbieden. Uw bedrijf kan zelfs een onderdeel worden van een voorstelling. We denken graag met u mee.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze relatiemanager, Annemiek Arfman, via relaties@opera2day.nl of 06-24181877.

  • '

    'In Den Haag voltrekt zich een waar mirakel'

    '
  • Theaterkrant