OPERA2DAY

Participanten tijdens Vivaldi - Dangerous Liaisons

Over onze participatieprojecten

Wij delen onze liefde voor opera graag met zoveel mogelijk mensen! Dit doen we o.a. door middel van onze participatieprojecten. Overal waar we spelen betrekken we lokale amateurs bij onze voorstellingen. Soms is er een rol weggelegd voor een koor, soms zoeken we acteurs voor figuratie op het toneel, en soms zoeken we enthousiastelingen voor bijvoorbeeld een act in de foyer. Altijd passend bij de voorstelling, en daarom verschilt de bijdrage van de participanten per project.

Klik hier voor meer informatie over ons huidige project.

 

Reacties van participanten

“Ik heb in toenemende mate genoten van de opera, en ontzag en respect voor de hele organisatie.”

“De ervaring van gisteren gonst nog na in m'n lijf.”

“Complimenten voor jullie professionaliteit in het begeleiden en aansturen van ons. Ik had het voor geen goud willen missen.” 

“Het was een fantastische ervaring en smaakt zeker naar meer! Nogmaals; alles was bij lange na niet zo succesvol zonder (jullie) organisatie en dat meen ik oprecht.”

“Wat was het geweldig om mee te doen gisteren. Ik heb enorm genoten van ALLES!! En ik wil jullie een groot compliment geven en bedanken voor de erg prettige begeleiding en de uitstekende organisatie.”

 “Opera2day... wat een geweldig stel mensen!”

“Wat een indrukwekkende avond gister, vooral de voorstelling zingt nog na in mijn hoofd. Ook mijn rol als co-assistent, ik vond het ontzettend leuk om mee te doen!”

 

  • '

    'In Den Haag voltrekt zich een waar mirakel'

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger