OPERA2DAY

vrijdag 14 januari 2022

Première 'J.S. Bach - De Apocalyps' uitgesteld

Première 'J.S. Bach - De Apocalyps' uitgesteld

Natuurlijk heb jij, als cultuurliefhebber, het gehoord: de theaters blijven vooralsnog officieel gesloten tot de volgende persconferentie op 25 januari. En dus hebben wij de première van onze nieuwe opera J.S. Bach – De Apocalyps van zondag 23 januari in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag moeten verplaatsen. Wel is de opera, een coproductie met de Nederlandse Bachvereniging ter gelegenheid van hun eeuwfeest, klaar om gespeeld te worden: solisten, koor en orkest brengen de wonderschone muziek van Bach tot leven in een belangwekkend en relevant verhaal. En kostuums, decor en licht maken ook nog eens dat de opera er werkelijk oogstrelend uitziet. 

Volgende week weten we pas echt hoe we verder mogen. Om toch vooruitzicht te bieden aan ons publiek én onze zangers, orkestleden, technici en alle andere medewerkers van J.S. Bach – De Apocalyps (meer dan 100 mensen!) liggen er plannen klaar voor een nieuwe  premièredatum en een vervolg van de tournee.

Hopelijk kunnen we je verwelkomen bij J.S. Bach – De Apocalyps. Duim je met ons mee voor een snelle openstelling van de culturele sector?

Bekijk hier de productie en de scenefoto's van Marco Borggreve 

 

  • '

    OPERA2DAY’s production is a triumph of the imagination over limited resources

    '
  • Opera Today
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger