OPERA2DAY

Bestuur

Bestuur


Wim Vos was slagwerker in o.a. Rotterdams Philharmonisch Orkest, Residentie Orkest en Slagwerkgroep Den Haag en hoofdvakdocent aan het Koninklijk Conservatorium. Hij was achtereenvolgens artistiek coördinator van het RO, directeur van het KC en Asko|Schönberg.Momenteel is hij artistiek coördinator van het NJO, de Nederlandse orkest- en ensemble academie.


Eveline Hartogs is gepensioneerd juriste en heeft gewerkt als advocaat (Van Traa advocaten Rotterdam), als secretaris in het bedrijfsleven (Nedlloyd, Joh. Enschedé en Boer&Croon) en als griffier van de Hoge Raad der Nederlanden. Ze is ook lid van het bestuur van de Vrienden van de Residentie Bach Ensembles en van de Adviescommissie civiele cassatieadvocatuur (Nederlandse Orde van Advocaten).


Margie van der Valk is fiscalist en werkzaam in de fiscale praktijk als partner bij een internationaal consultancy kantoor. Ze heeft grote persoonlijke affiniteit met kunst en cultuur. Ze heeft altijd internationaal gewerkt en veel gereisd en heeft daardoor ook in het buitenland veel voorstellingen kunnen bezoeken. Als inwoner van Den Haag zet zij zich graag in voor OPERA2DAY. Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen en thuis wordt intensief piano, fagot en viool gespeeld.


Irma van Lierop (1967) is bedrijfskundige. Ze werkt als relatiemanager bij Concert- en congresgebouw de Doelen in Rotterdam. Ze is daar verantwoordelijk voor het werven en behouden van externe financiering van particulieren, fondsen, overheden en het bedrijfsleven. Voorheen heeft ze marketing- en managementfuncties bekleed o.a. bij Rotterdam Festivals en de Volkskrant.

  • '

    'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'

    '
  • Theaterkrant