OPERA2DAY

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht


Simon van Driel was o.a. Algemeen Directeur van de  Dienst Sociale Zaken en de Dienst Stadbeheer bij de gemeente Den Haag. Hij was ook lid van de Hoofddirectie van ABP en Voorzitter van de Directie van verzekeraar Loyalis.  Hij vervulde tal van toezichthoudende functies in de profit en non-profit sector: hoger onderwijs, gezondheidszorg, pensioenen, MVO wereld, hypotheekbank etc. Van 2003 tot 2011 was hij lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal. In Den Haag was hij eerder lid van de Raad van Toezicht van het Gemeentemuseum en voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Muziektheater. Tussen oktober 2014 en juli 2018 was Simon van Driel Algemeen Directeur van de Koninklijke Schouwburg en na de fusie Zakelijk Directeur van Het Nationale Theater.


Don Marrazzo is hoofd van de afdeling Klassieke Zang en professor Zang aan het Conservatorium van Amsterdam. Marazzo werkte daarvoor als Uitvoerend Directeur van Astral Artists en als Directeur Casting en Artistieke Zaken bij Glimmerglass Opera. Hij zat in het auditiepanel bij de Metropolitan Opera National Council en heeft internationaal vele seminars en masterclasses gehouden voor operagezelschappen, trainingsprogramma's voor jonge artistiesten, en conservatoria. Hij is afgestudeerd in vocal performance aan het Curtis Institute of Music en het Sweelinck Conservatorium, en behaalde de titels M.M. in Klassieke Zang Pedagogiek en Uitvoering en M.F.A. in Zang Pedagogiek voor muziektheater aan Penn State University.


Eveline Hartogs is gepensioneerd juriste en heeft gewerkt als advocaat (Van Traa advocaten Rotterdam), als secretaris in het bedrijfsleven (Nedlloyd, Joh. Enschedé en Boer&Croon) en als griffier van de Hoge Raad der Nederlanden. Ze is ook lid van het bestuur van de Vrienden van de Residentie Bach Ensembles en van de Adviescommissie civiele cassatieadvocatuur (Nederlandse Orde van Advocaten).


Margie van der Valk is fiscalist en werkzaam in de fiscale praktijk als partner bij een internationaal consultancy kantoor. Ze heeft grote persoonlijke affiniteit met kunst en cultuur. Ze heeft altijd internationaal gewerkt en veel gereisd en heeft daardoor ook in het buitenland veel voorstellingen kunnen bezoeken. Als inwoner van Den Haag zet zij zich graag in voor OPERA2DAY. Ze is getrouwd en heeft 3 kinderen en thuis wordt intensief piano, fagot en viool gespeeld.


Irma van Lierop (1967) is bedrijfskundige. Ze werkt als relatiemanager bij Concert- en congresgebouw de Doelen in Rotterdam. Ze is daar verantwoordelijk voor het werven en behouden van externe financiering van particulieren, fondsen, overheden en het bedrijfsleven. Voorheen heeft ze marketing- en managementfuncties bekleed o.a. bij Rotterdam Festivals en de Volkskrant.

  • '

    'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'

    '
  • Theaterkrant