OPERA2DAY

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht


Simon van Driel was o.a. algemeen directeur van de Dienst Sociale Zaken en de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Den Haag. Hij was ook lid van de hoofddirectie van ABP en voorzitter van de directie van verzekeraar Loyalis. Hij vervulde tal van toezichthoudende functies in de profit- en non-profitsector. zoals hoger onderwijs, gezondheidszorg, pensioenen, MVO wereld, hypotheekbank et cetera. Van 2003 tot 2011 was hij lid van de Eerste Kamer der Staten Generaal. Hij was lid van de Raad van Toezicht van het Gemeentemuseum (nu Kunstmuseum Den Haag) en voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Muziektheater. Van najaar 2014 tot zomer 2018 was hij algemeen directeur van de Koninklijke Schouwburg en - na de fusie - zakelijk directeur van Het Nationale Theater.

Fatma Kaya (1969) is een verbinder pur sang en maatschappelijk betrokken tot op het bot. Zij werkt als relatiemanager voor de Stichting JOGG, die staat voor een gezonde jeugd, gezonde toekomst en met gemeenten in heel Nederland hier aan werkt. Fatma heeft altijd gewerkt in de non-profit sector voor onder andere vakbonden, overheden en onderwijsinstellingen. Zij was zes jaar lang lid van de Raad van Toezicht van de Koninklijke Schouwburg, was voorzitter van stichting Women at Work in Den Haag en is lid van Rotary Club ’s Gravenhage Kijkduin.

  

George oostrom

George Oostrom is voormalig CEO van een multinational op het gebied van claimsmanagement. Hij heeft in verschillende landen gewerkt en was verantwoordelijk voor de bedrijfsactiviteiten in de Benelux en Frankrijk. Hij is lid van het NIVRE - het Nederlands Instituut van Register Experts, waarvan hij gedurende verschillende jaren (vice-)voorzitter is geweest. Hij is als bestuurslid nog steeds verbonden aan de stichting Calamiteiten en Projecten, een aan het NIVRE gelieerde stichting.
Verder is George lid van verschillende besturen die gerelateerd zijn aan de verzekeringssector, zoals het Institute of Financial Crime, en is hij actief als redactielid bij de Stichting Salvage van de gezamenlijke brandverzekeraars. George Oostrom heeft een grote passie voor opera en klassieke muziek.

Stefaan Rodts is CEO bij accountants en belastingadviseurs PKF Wallast. Daarvoor was hij werkzaam bij organsiatieadviesbureau McKinsey & Company als strategie- en managementadviseur, bij softwareontwikkelaar IPSoft als Chief of Staff Europe en bij verzekeraar Aegon als global HR Technology & Analytics directeur. Hij zet zich al vele jaren graag in voor cultuur en educatie. Naast bestuurslid van OPERA2DAY is hij lid van het bestuur Stichting Miniatuurstad Madurodam in Den Haag. In zijn vrije tijd sport hij graag, speelt piano en bezoekt regelmatig theater- en andere culturele voorstellingen. 

 

 

Savannah ter Horst (1995) studeert aan de Universiteit Leiden waar zij in het laatste jaar van haar Bachelor Duitse Taal en Cultuur zit. In 2017 behaalde zij, ook in Leiden, haar Bachelor Internationale Betrekkingen en Organisaties. Ze werd geboren in Zuid-Afrika en groeide op in Den Haag waar ze met veel plezier jarenlang op jeugdtheaterschool Rabarber zat. Ze heeft mede hierdoor grote affiniteit met kunst en cultuur en opera in het bijzonder.

  • '

    OPERA2DAY demonstrates that there is a brave new world of opera out there which has yet to be fashioned

    '
  • Arts Talk Magazine
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger