OPERA2DAY

woensdag 23 augustus 2023

Opening seizoen met preview in Alkmaar

Opening seizoen met preview in Alkmaar

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, en wij staan te trappelen om met J.S. Bach - de Apocalyps op tournee te gaan. Vanaf januari staan we in de Nederlandse theaters, maar voor wie niet wachten kan, lichten we binnenkort een tipje van de sluier in het Taqa Theater de Vest in Alkmaar.

Op zaterdag 2 september openden we het culturele seizoen tijdens het Spotlight Festival Den Haag. Dat deden we met een preview van J.S. Bach - de Apocalyps in de Koninklijke Schouwburg, waar artistiek leider Serge van Veggel over de voorstelling vertelde. Lauren Armishaw bracht twee fragmenten uit de opera ten gehore, begeleid op piano door Shintaro Kawahara.

Alkmaar 15 september

Op vrijdag 15 september vieren we samen met het Taqa Theater de Vest in Alkmaar dat het culturele seizoen weer begint. Tijdens het Speelkwartier geven we twee korte previews van J.S. Bach - de Apocalyps in de Grote Kerk in Alkmaar. Om 20:15 uur en 22:15 uur vertelt onze medewerker dramaturgie Meia Oei kort over de opera. Ook hier zingt sopraan Lauren Armishaw twee fragmenten, opnieuw begeleidt door Shintaro Kawahara. 

 

  • '

    It is hard to think of an opera company less conventional than OPERA2DAY

    '
  • Opera Now
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger