OPERA2DAY

donderdag 13 juli 2023

Figuranten gezocht voor nieuwe voorstelling

Figuranten gezocht voor nieuwe voorstelling

Scapino Ballet Rotterdam, Opera2Day en het Doelenensemble presenteren een nieuwe voorstelling met dans, muziek en zang in de regie van Serge van Veggel.

Song of the dark forest is een aangrijpende, meeslepende en troostrijke voorstelling, waarin het tragische lied van de oorlog wordt bezongen. Een onbekende soldaat, zwevend tussen leven en dood, verlangt terug naar zijn geliefden maar wordt ook achtervolgd door herinneringen aan het strijdtoneel. Met indringende liederen uitgevoerd door een operazanger en dans van vier choreografen en uitgevoerd door de volledige groep dansers van Scapino komt dit tijdloze verhaal tot leven.

Doe mee

Als figurant heb je de rol van vluchteling. In de choreografie van Miller De Nobili, Roberto Doveri en Diego Sinniger de Salas is een groep van 12 vluchtelingen te zien in meerdere scènes. Deze vluchtelingen/figuranten bepalen 16 minuten van de voorstelling. Als figurant kom je 4 keer repeteren en neem je deel aan de tournee, die bestaat uit 40 voorstellingen. Bij de indeling houden we zoveel mogelijk rekening met de regio waar je woont.

Wat krijg je van ons?

De kans om een belangrijke functie te vervullen in een professionele voorstelling. Kostuum, kap en grime door onze enthousiaste kleedsters. Mooie ervaringen met een leuke cast en crew. Een avondmaaltijd op de voorstellingsdag(en), een programmaboek van de voorstelling en de mogelijkheid familie/vrienden uit te nodigen voor een van de voorstellingen in Theater Rotterdam (beperkt, tegen gereduceerd tarief).

Meer info en aanmelden

Wil je meespelen in een professionele voorstelling en die samen met ons tot een succes maken? Meld je dan aan via de website van Scapino Ballet.

Kinderauditie

Daarnaast zoeken we een jongen of meisje van ongeveer 9 jaar, die de rol van kind in het gezin op zich zel nemen. Ook hierover lees je meer op de website van Scapino Ballet

  • '

    It is hard to think of an opera company less conventional than OPERA2DAY

    '
  • Opera Now
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger