OPERA2DAY

maandag 21 januari 2019

Vivaldi - Dangerous Liaisons zoekt: donateurs (m/v) voor maken DVD

Vivaldi - Dangerous Liaisons zoekt: donateurs (m/v) voor maken DVD

Het bezoeken van een nieuwe opera van Vivaldi was in de baroktijd een ware happening. Nu, in 2019, presenteren OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging een spiksplinternieuwe barokopera, gebaseerd op het verhaal van de beruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses, met de beste aria's van Vivaldi.

Ook na de laatste voorstelling willen we deze gloednieuwe barokopera blijven delen met een breed publiek. Daarom willen we een professionele opname maken van Vivaldi - Dangerous Liaisons, die we zullen uitbrengen op DVD en als HD streaming. Om dat te kunnen doen hebben we uw hulp nodig!

Teken nu in op voordekunst.nl en maak de opname van Vivaldi - Dangerous Liaisons mogelijk! Wanneer u een donatie doet, krijgt u als eerste toegang tot hoogwaardige kwaliteit streaming of ontvangt u de DVD. U kunt natuurlijk ook meer bijdragen! U ontvangt dan o.a. toegang tot de streaming van onze locatievoorstelling Dolhuys Kermis (elders nog niet verkrijgbaar), een gesigneerd programmaboek of kaarten voor een volgende voorstelling. Klik op onderstaande knop om meer te lezen of direct te doneren

  • '

    'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'

    '
  • Theaterkrant