OPERA2DAY

woensdag 23 augustus 2023

Opening seizoen met previews in Alkmaar en Den Haag

Opening seizoen met previews in Alkmaar en Den Haag

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, en wij staan te trappelen om met J.S. Bach - de Apocalyps op tournee te gaan. Vanaf januari staan we in de Nederlandse theaters, maar voor wie niet wachten kan, lichtten we een tipje van de sluier in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag en het Taqa Theater de Vest in Alkmaar.

Op zaterdag 2 september openden we het culturele seizoen tijdens het Spotlight Festival Den Haag. Dat deden we met een preview van J.S. Bach - de Apocalyps in de Koninklijke Schouwburg, waar artistiek leider Serge van Veggel over de voorstelling vertelde. Lauren Armishaw bracht twee fragmenten uit de opera ten gehore, begeleid op piano door Shintaro Kawahara.

Daarnaast vierden we op vrijdag 15 september samen met het Taqa Theater de Vest in Alkmaar dat het culturele seizoen weer begint (zie foto). Tijdens het Speelkwartier gaven we twee korte previews van J.S. Bach - de Apocalyps in de Grote Kerk in Alkmaar, waarbij onze medewerker dramaturgie Meia Oei kort over de opera. Ook hier zingt sopraan Lauren Armishaw twee fragmenten, opnieuw begeleidt door Shintaro Kawahara. 

 

  • '

    OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger