OPERA2DAY

maandag 29 augustus 2022

Voorproefje Don Quichot tijdens UIT Festival Den Haag

Voorproefje Don Quichot tijdens UIT Festival Den Haag

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september vindt het jaarlijkse UIT Festival Den Haag plaats. Op zondag 4 september geeft OPERA2DAY een voorproefje van onze nieuwe productie De vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha. 

Tenor Tenor Carlos Negrín López zingt twee werken uit de opera. Hij wordt daarbij op piano begeleid door Allesandra Di Gennaro. Artistiek directeur Serge van Veggel Interviewt via het videoscherm tussen de twee aria's door zowel de librettist en regisseur Stefano Simone Pintor en componist Vanni Moretto. 

Dat gebeurt twee keer. Allereerst in ons thuishonk Concordia CC op het Hoge Zand 42, om 13:00 uur. Ruim een uur later, om 14:30 uur, staan we in de Koninkijke Schouwburg, Korte Voorhout 3. De toegang is gratis.

Korting

Wie op zondag 4 september in de Koninklijke Schouwburg kaarten koopt voor een van onze voorstellingen (za 21 en zo 22 januari, di 21 en wo 22 februari en do 16, vr 17 en za 18 maart), krijgt 25% korting op de toegangsprijs. Dit aanbod geldt alleen voor kaarten die worden gekocht aan de kassa van de Koninklijke Schouwburg. 

  • '

    In Den Haag voltrekt zich een waar mirakel

    '
  • Theaterkrant
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger