OPERA2DAY

dinsdag 22 december 2020

The Mad King live online op 22 januari Met 3D-geluid!

The Mad King live online op 22 januari Met 3D-geluid!

UPDATE 21 januari: Afgelopen dagen heeft onze sound designer Arne Bock ontzettend hard gewerkt om het geluid dat bij je thuis binnenkomt zoveel mogelijk op een echte theaterervaring te laten lijken. Het resultaat is een 3D-soundscape waarbij de instrumenten ook echt een plaats krijgen in de ruimte. Dit werkt het beste met een koptelefoon op. Gewone boxen geven nog steeds goed geluid, maar de echte 3D ervaring werkt alleen met koptelefoon. 

UPDATE 13 januari 2021: Vanwege de verlengde lockdown zijn de eerste voorstelling in de tournee van The Mad King geannuleerd. Gelukkig mogen we nog wel livestreamen dus op 22 januari zal onze nieuwe voorstelling voor het eerst het licht zien tijdens een online uitzending, live uit de Koninklijke Schouwburg Den Haag.

De eerste voorstellingen in Den Haag zijn wegens de huidige kleine capaciteit al geruime tijd uitverkocht. Wat de toekomst zal brengen weten we niet. Mogen in januari weer meer mensen de theaters in? Wordt de lockdown verlengd? We tasten vooralsnog in het duister, maar houden goede hoop dat we onze nieuwe productie The Mad King op de planken kunnen brengen in het nieuwe jaar.

En het ziet er naar uit dat we straks sowieso online de sterren van de hemel mogen spelen! Op vrijdag 22 januari brengen we om 20.00 uur The Mad King live vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. En je kunt daar virtueel bij op de eerste rij zitten! Koop nu vast kaartjes voor onze nieuwe voorstelling, live bij jou in de woonkamer.

Klik hier voor meer informatie en kaarten

  • '

    There is something infectious about the enthusiasm and energy of OPERA2DAY

    '
  • Opera Now
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger