OPERA2DAY

dinsdag 22 december 2020

Bekijk The Mad King live online op 22 januari

Bekijk The Mad King live online op 22 januari

UPDATE 13 januari 2021: Vanwege de verlengde lockdown zijn de eerste voorstelling in de tournee van The Mad King geannuleerd. Gelukkig mogen we nog wel livestreamen dus op 22 januari zal onze nieuwe voorstelling voor het eerst het licht zien tijdens een online uitzending, live uit de Koninklijke Schouwburg Den Haag.

De eerste voorstellingen in Den Haag zijn wegens de huidige kleine capaciteit al geruime tijd uitverkocht. Wat de toekomst zal brengen weten we niet. Mogen in januari weer meer mensen de theaters in? Wordt de lockdown verlengd? We tasten vooralsnog in het duister, maar houden goede hoop dat we onze nieuwe productie The Mad King op de planken kunnen brengen in het nieuwe jaar.

En het ziet er naar uit dat we straks sowieso online de sterren van de hemel mogen spelen! Op vrijdag 22 januari brengen we om 20.00 uur The Mad King live vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. En je kunt daar virtueel bij op de eerste rij zitten! Koop nu vast kaartjes voor onze nieuwe voorstelling, live bij jou in de woonkamer.

Klik hier voor meer informatie en kaarten

  • '

    Op weg naar theatrale perfectie

    '
  • OPUS KLASSIEK
Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Check hier onze privacyverklaring.
Accepteer Weiger