OPERA2DAY

donderdag 31 januari 2019

Steun OPERA2DAY en beleef een onvergetelijke avond backstage

Steun OPERA2DAY en beleef een onvergetelijke avond backstage

Coulisse – arrangement: €800 voor een geheel verzorgde avond voor twee personen, inclusief ontvangst bij de artiesteningang, rondleiding en maaltijd achter de schermen en exclusieve zitplaats op het zijtoneel met persoonlijke begeleiding van onze technisch producent. Met het arrangement steunt u ons gezelschap en helpt u ons om historisch geïnformeerde opera’s te blijven maken voor een publiek van nu.

Het arrangement
Uw avond backstage begint bij de artiesteningang, waar u de wereld achter onze opera betreedt. Wij ontvangen u persoonlijk voor een rondleiding achter de schermen, terwijl de cast en crew zich voorbereiden op de voorstelling. Vanavond maakt u deel uit van ons gezelschap, dus u mag ook in de artiestenfoyer met ons mee eten.

Vlak voor aanvang van de voorstelling nemen we u mee naar uw exclusieve zitplaats op het zijtoneel, waar u de voorstelling meemaakt vanuit het oogpunt van onze artiesten en technici. Vanaf uw eigen tweepersoonstribune in de coulissen ziet en hoort u de voorstelling én de levendige wereld op het zijtoneel. Alles wat zich afspeelt op het toneel en achter de coulissen wordt van minuut tot minuut gestuurd door de voorstellingsleider. Zij geeft aanwijzingen, zogenaamde cues, aan de techniek en de cast. Met een hoofdtelefoon luistert u mee met al deze aanwijzingen: de decorwissels, de lichten die worden veranderd, zangers die naar het toneel worden opgeroepen en het exacte moment dat zij het toneel op mogen lopen. Onze technisch producent legt uit wat u allemaal op en naast het podium ziet gebeuren en hoe de organisatie in elkaar zit. Na de voorstelling sluiten we de avond af met een drankje en gaat u naar huis met een gesigneerd programmaboek en een persoonlijke foto, waarmee u kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

Praktische informatie
Het Coulisse-arrangement kost €800 voor een geheel verzorgde avond voor twee personen:
- persoonlijke ontvangst bij de artiesteningang
- avondmaaltijd met cast en crew en drankjes
- rondleiding backstage
- exclusieve zitplaatsen op het zijtoneel
- persoonlijke begeleiding van onze technisch producent
- afsluitende borrel met bubbels
- een herinnering aan uw avond backstage
- en: met uw reservering van een Coulisse-arrangement, steunt u OPERA2DAY en helpt u ons om eigenzinnige opera’s te blijven maken.

Het Coulisse-arrangement kan worden geboekt bij onze voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met Annemiek Arfman: tel 0642181877 of relaties@opera2day.nl.

  • '

    'OPERA2DAY bewees opnieuw dat men rekening moet houden met dit Haagse opera-bedrijf, dat vanuit traditie de ene sensationele voorstelling na de andere realiseert'

    '
  • Theaterkrant