OPERA2DAY

woensdag 24 januari 2018

Juichende recensies voor Hamlet

Juichende recensies voor Hamlet

“HAMLET GRIJPT BIJ DE LURVEN” – “EEN OP ALLE FRONTEN SUCCESVOLLE PRODUCTIE”

Onze nieuwe productie van Hamlet, de opera van Ambroise Thomas, is enthousiast onthaald. Na afloop van de eerste voorstellingen in een uitverkochte Koninklijke Schouwburg gaf het publiek een langdurige ovatie. Ook de pers reageert opgetogen. “Hamlet door OPERA2DAY grijpt bij de lurven”, schrijft de NRC boven de vier-sterren-recensie. Trouw kopt boven vier sterren: “Gloednieuwe Hamlet getuigt van inzicht in psychologisch drama.” De Theaterkrant, goed voor zelfs vijf sterren, noteert: “Oneindig veel doordachte details in deze prachtig gespeelde, gezongen en geacteerde opera die u zich niet moet laten ontgaan.”

woensdag 17 januari 2018

Maak de DVD van Hamlet mogelijk, teken nu in

Maak de DVD van Hamlet mogelijk, teken nu in

In 2018 toert OPERA2DAY met Hamlet, een ‘grande opéra’ van Ambroise Thomas. Hamlet is een parel in de operageschiedenis, met een aangrijpend verhaal en prachtige muziek. Het stuk werd alleen in Den Haag al 153 keer opgevoerd, om daarna 100 jaar lang van het podium te verdwijnen…

We willen Hamlet laten zien én horen aan zo veel mogelijk mensen, binnen en buiten de theaters. Om te voorkomen dat Hamlet opnieuw voor 100 jaar uit het zicht en gehoor verdwijnt, willen we daarom een professionele opname maken van onze productie, die we uit willen brengen op DVD en als hoogwaardige streaming.

  • '

    'De ene spraakmakende voorstelling na de andere'

    '
  • Theaterkrant